2021. augusztus 19., csütörtök

Hajózási kellék

 Land Rover S3 Pickup

(Hot Wheels)

átalakítás

A Land Rover immár több, mint féltucatszor szerepelt oldalaimon, ezért csak egy röpke link a történetéhez azoknak akik még nem ismernék. Rátérve a Hot Wheels kisautójára, tulajdonképpen csak jót mondhatok. A cég rátalált a Land Roverre, és ráérzett, hogy szinte kimeríthetetlen forrása a különböző kialakítású és felépítményű terepjáróknak, az egyszerű haszongéptől kezdve a dögösebb kialakításig bezárólag.

Az arányok jók, a részletek elfogadhatóak, ennél több itt nem kell. (Gyerek)szemet is vonzó nagy kerekek, jó színezés, némi matrica és ott a sikeres kisautó. Pláne, ha egy plusz kerék is figyel a platón. Ez jópont ebben az esetben, de csak azért, mert valódi részletességgel kidolgozták a kereket és nem csak egy elnagyolt imitáció került oda. Még a szép szürke beltérrel is igyekeztek, de sajnos nem nagyon élvezhető a vastag és emiatt torzító üvegezés miatt.


 
Az átalakítás ebben az esetben erős túlzás, hiszen egy új modellt festettem át és dekoráltam ki az elképzelésemnek megfelelően. A cél egy kikötői mindenes céljármű kialakítása volt, ami a hajókat tudja vontatni, sólyázni bármilyen terepkörülmények esetén. Kapott egy feltűnő nyári színt és egy (majdnem teljesen valós) Yacht Club matricázást. Talán extraként lehet tekinteni a matricás imitációval kialakított lécburkolatú platóra, ami hasznos lehet olyan esetekben amikor a fém plató már sértené a szállítandó hajós dolgokat. Kifestettem rajta amit lehetett és máris készen állt a vitorláshajó vontatására.


 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése