2020. január 31., péntek

Sprinter Service Truck

Mercedes Benz SprinterSzervízbusz  (?)

Olyan "economy" ez a kisautó, ha egy kicsit alaposabban is átnézzük. Adott a kaszni kialakítása, hiszen a korábban már bemutatott mentőautó változaton túl van belőle természetesen rendőr és tűzoltó is, ablakos és lemezelt kiadásban egyaránt, de megjelenik a szimpla kisbuszon túl akár futár- vagy postásfurgonként is. Ezeken mind egyértelműen látszik, hogy melyik céghez tartozik és mi a funkciója. Ez itt azonban egy olyan semmilyen megjelenés a busz kivitelhez párosított "service" felirattal+funkcióval. Viszont kialakult egy újabb variáns, ami eladható és bővíti a palettát. Bocsánatos bűn, haladjunk tovább. 

A kisautót már tulajdonképpen be is mutattam a múltkor, így ezt nem ismétlem. A Service busz egy utánfutóval (nagy terelőtáblával a hátulján) van egy készletben (Nr.1660) eredetileg, ami egy útkarbantartó gépkocsi funkciót sugall. Ami rendben is van, csak akkor meg a dekoráció pontosabban annak a szövege nagyon kevés ide. Lehet, hogy a (még ennél is) kevesebb több lett volna. Ennél több hibát nem lehet találni a kisautóban. A megjelenése, kidolgozottsága magas Siku színvonalú. 

A hozzám került játszott példányról hiányzik az utánfutó, de azon vagyok, hogy mielőbb pótoljam és akkor kaphat majd egy sokkal élethűbb dekorációt is.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése