2014. január 26., vasárnap

A jó külső mindent visz

Felújítás: Realtoy Mini Cooper S

Vannak olyan összetevői egy – de kevés kivétellel talán az összes – autónak, melyek nagyon följavíthatják vagy akár le is ronthatják az összképet. Konkrétabban szólva a kocsi színe és a kerekek alapvetően széppé vagy rondává tudják varázsolni ugyanazt a vasat is. Gondoljunk bele, hogy egy adott kocsira rákerülő nagyobb vagy szebb felni máris mennyit tud változtatni a küllemén, a megjelenésén egy teljesen átlagos népautónak is. Vagy ha egy laza sportos autót valamilyen förmedvény színre mázolnak. Most ez történt. A Mini valami eszméletlen szomorúságba borult kék színt bírt kapni. Ráadásul egy olyan, célkör jellegű oktalan matricázással ami mintha a bombázóknak lenne odafestve célként. Nem vártam sokat a munkával.


Van benne nem kis dinamizmus

A Mini retrováltozatáról már olvashattunk itt egy remek jellemzést. A felújítás során az egyetlen cél volt a szép külső kialakítása. Egy olyan jellegzetes külső elérése: piros kocsi, fehér tető. Meggyőződésem, hogy ez az egyik legszebb színkombináció ennél a típusnál.


Amit nem tudtam tovább nézni


Az igen jó beltér


Munka közben

Maga a kisautó a szokásos jobb fajta Realtoy minőségben gurul elénk. Szép kerekek, pontos kidolgozás, remek és részletes belső tér. Jól gurul és összhatásában is nagyon jól néz ki, csakúgy mint az igazi. A fotózáson egymás mellé állítottam én is az őst és a jelenkori változatot, mint ahogyan azt már sokan megtették a valóságban is. Lehet itt is hasonlítgatni. Különösebb elmondani való egyelőre nincs is ezzel kapcsolatban, de visszatérünk még a témára. Beszéljenek hát a képek.


A színek harmóniája


Hát van különbség a kettő között ilyen kicsiben is


Szép felniken szép autó


Azért a valóságban ekkora magasságkülönbség talán nincs a két évjárat között



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése