2024. április 5., péntek

70

 Racing Mini és Land Rover Defender

(Matchbox és Majorette)

felújítás

 

 Bár kissé megkésve készültek el ezek a kisautók, azonban van egy közös pontjuk, pontosabban számuk. A 70. A Matchboxpark tisztelgése a két márka előtt.

 


 A Matchbox és a Land Rover is 2023-ban ünnepelte hetvenedik születésnapját. Ezt már sokan megénekelték mindenféle formában, talán még együtt is. Ehhez a sorhoz csatlakozik ez két modell is. Közös, azonos illetve eltérő jellemzőkkel. A legnehezebb a szín kiválasztása volt. Pontosítok: a színárnyalat kikeverése. Olyat szerettem volna, amely kellően ünnepélyes, egyedi, ugyanakkor semmiképpen sem komor, mégis mindkét márkához illik. Ez lett belőle. A fotón talán nem annyira jön át ez a metál pezsgőszín de a valóságban sikerült megvalósítani a színre vonatkozó elképzelésemet. 

 

A dekor/logo/matrica esetében a tartalom csak a márkanévben különbözik. Nem akartam a manapság oly divatos egész autóoldalt beterítő hatalmas matricát odavarázsolni. Itt két, angolosan diszkrét tradícióról van szó, így a matricák is visszafogottabbak, csak az ilyet meglátóknak mutatnak igazán.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése