2021. december 3., péntek

Racing 04: F1 zöldeskék


 Forma 1

(Hot Wheels)

átalakítás

 

 Korábban a sárga safari-mintás Forma 1-es kisautó esetében megírtam a kis versenytársaság miértjét és okát itt már csak a mezőny többi tagjának ismertetése van hátra. Azonban - mivel a mezőny többi tagja szinte egyforma autókkal indul - a típusismertetés itt illendő.

 



A Hot Wheels által, a McDonalds részére promóciós célra kiadott kis versenyautók a formájukkal hívták fel a figyelmemet magukra. Bár annyira messze nem ismerem a közelmúlt F1 autóit, hogy az eredetit megnevezzem (meg amúgy is nagyon egyformák), mégis kissé átalakítottam őket. A kerekeik nem kimondottan F1 versenykerekek, de nincsenek is annyira elvetemülve a valóságtól, hogy ne tartsam meg őket, így maradtak.



Az átalakítás elsősorban az első és a hátsó szárnyakat érintette. A régi fém nyúlványokat levágtam és sztirolból alakítottam ki az új stabilizátorokat. A szín és a dekoráció teljesen fantázia alapú, keverve a virtuális valósággal. 

 

  Aki veszi a fáradságot és elolvassa a feliratokat, az érdekes összefüggéseket találhat egy bizonyos SW virtuális világával.

 

 

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése